Logo

Volledige netwerkbeveiliging in een enkele, eenvoudig te implementeren oplossing

Een firewall is een soft- of hardwarematige oplossing die uw netwerk beveiligt tegen bedreigingen van buitenaf. 

 

Totale beveiliging

Een stateful pakket-firewall, hoewel essentieel, is gewoon niet genoeg meer. De realiteit is dat elk netwerk een volledig arsenaal aan scan-engines nodig heeft om een goede bescherming te bieden tegen spyware en virussen, kwaadwillend apps en gegevenslekken - helemaal door ransomware, botnets, geavanceerde bedreigingen en zero-day malware. Een echte oplossing voor netwerkbeveiliging zal alle aspecten van dreigingspreventie behandelen, detectie, correlatie en respons - vandaag en naarmate deze bedreigingen zich verder ontwikkelen. WatchGuard's award-winnend netwerkbeveiligingsplatform biedt niet alleen de meest complete suite van uniforme beveiliging controles op de markt van vandaag, maar heeft consequent als eerste oplossingen voor het adresseren van nieuwe oplossingen aangeboden en evoluerende netwerkbedreigingen, inclusief, maar niet beperkt tot, geavanceerde malware en ransomware.

Totale eenvoud

Het gaat echter meer dan alleen om de beveiliging scan-engines. Bij WatchGuard geloven we dat eenvoud de sleutel is tot succesvolle acceptatie van technologie. Als zodanig zijn al onze producten niet alleen gemakkelijk in eerste instantie te configureren en implementeren, ze zijn ook ontworpen met de nadruk op gecentraliseerd beheer, maken lopend beleid en netwerkbeheer eenvoudig en duidelijk. Beveiliging is complex, beheren hoeft dat niet te zijn.

Totale prestaties

Alle bedrijven, ongeacht de grootte, moeten aandacht besteden aan de prestaties. Langzame beveiliging scans kunnen het vermogen van een netwerk met veel verkeer verlammen. Sommige bedrijven zijn gedwongen om de bescherming te verlagen om de prestaties sterk te houden, maar WatchGuard-oplossingen zorgen er nooit voor dat u kiest tussen veiligheid en snelheid. Gebruikmakend van de kracht van multi-core processing, het WatchGuard-platform is ontwikkeld om de snelste doorvoer te leveren wanneer het er toe doet - met alle beveiligingsfuncties ingeschakeld. Ons platform kan alle scan-engines tegelijkertijd gebruiken voor maximale bescherming terwijl het nog steeds een razendsnelle doorvoer behoud.

Totale zichtbaarheid

Van de directiekamer tot het 2e kantoor, kritische beslissingen over beveiliging moeten vaak worden gemaakt snel voordat schade is aangericht. Verder moet je weten wat er gebeurt, niet alleen in het netwerk, maar ook op uw apparaten binnen en buiten de firewall. Zichtbaarheid gaat over meer dan alleen gegevens. Zichtbaarheid wordt bereikt wanneer die gegevens worden omgezet in gemakkelijk verbruikbare, bruikbare informatie. De toevoeging van de WatchGuard host-sensor, beschikbaar via bedreigingsdetectie en respons, biedt continue event monitoring, detectie en remediëring van bedreigingsactiviteit op het eindpunt. WatchGuard's bekroonde platform voor netwerkzichtbaarheid, Dimension, neemt de gegevens van alle apparaten in uw netwerk en presenteert die gegevens in de vorm van visueel verbluffende, onmiddellijk uitvoerbare informatie. Met Dimension kunt u gedragstrends identificeren, potentiële netwerkbedreigingen opsporen, blokkeer ongepast gebruik, monitor de netwerkgezondheid en nog veel meer.