Logo

Een virusscanner helpt bij de detectie, de bescherming tegen en de verwijdering van kwaadaardige software

Virussen, ransomware, malware, spyware, adware, wormen en Trojaanse paarden. Allemaal bedreigingen voor uw apparaat en infrastructuur. GSE Automatisering biedt een oplossing aan op basis van Bitdefender of op basis van Managed Bitdefender, beide met hun eigen kenmerken. 

Bitdefender voor thuis

Al jarenlang staat Bitdefender bovenaan testresultaten van ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Bitdefender is zelfs het vaakst verkozen als product van het jaar in de categorie Antivirus Oplossingen van AV-Comparatives.

Bitdefender software wordt lokaal op uw apparaat/apparaten geïnstalleerd en werkt op licentiebasis. Er zijn aantrekkelijke staffelkortingen die interessanter worden naarmate u meer apparaten wilt licentiëren. 

Managed Antivirus van Bitdefender

Onze Managed Antivirus oplossing werkt op basis van een software agent. Deze software agent zorgt ervoor dat de antivirus oplossing continue wordt bijgewerkt en daarmee beschikt over de laatste definities. Daarbij zorgt de agent ook voor rapportages in een online dashboard waarvandaan het beheer plaatsvindt. 

Met deze oplossing nemen we al uw zorgen op dit gebied uit handen en heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar.