Logo

VOIP telefonie is onmisbaar voor elke professionele organisatie

GSE Automatisering kan een advies uitbrengen voor een passende VOIP telefonie oplossing en deze direct installeren en implementeren. 
 

Bellen via internet

Onze partners Zultys en Yeastar maken IP telefooncentrales welke zeer eenvoudig via internet telefonie (VOIP) providers kunnen worden aangesloten waardoor de zakelijke gebruiker meer kan besparen op verkeer- en onderhoudskosten. Thuiswerken en zakelijk instant messaging is direct mogelijk met de Zultys “all in one” MX telefooncentrale.

Een aantal voordelen van een VOIP oplossing op een rij:

  • Makkelijk te gebruiken en te bedienen.
  • Verminder uw belkosten
  • Beheer je voicemails vanaf het toestel óf vanuit de software
  • Verbind iedereen: Door gebruik te maken van belgroepen kunnen medewerkers op verschillende locaties als één team samenwerken

GSE Automatisering heeft jarenlange ervaring in telecom en internet oplossingen en heeft zich toegelegd op een brede productrange aan IP communicatie oplossingen en is de Nederlandse distributeur van o.a. Zultys Voice over IP producten. GSE levert het complete Zultys portfolio via haar landelijke dealernetwerk en ondersteunt haar klanten en eindgebruikers in advies en begeleiding op het gebied van sales en technisch support. Datzelfde geldt voor Yeastar producten en oplossingen, die sinds enige tijd deel uitmaken van ons assortiment.